A-tuotteet ja laitteet Oy

A-tuotteet ja laitteet Oy

Kaikki tuotteemme ovat A-Kumppanien ammattikäytössä testaamia. Palvelemme asiakasta sekä oikean aineen valinnassa että sen käytössä.

A-Tuotteet ja laitteet

A-Tuotteet ja laitteet

A-Tuotteet ja laitteet Oy on osa kiinteistöjen kunnostuspalveluihin keskittynyttä A-Kumppanit Oy palvelukokonaisuutta. A-Tuotteet ja laitteet Oy markkinoi omia A-tuoteperheen aineita. A-Tuoteperheestä löytyvät tehokkaat ja ympäristöystävälliset pesuaineet desinfiointiin, homeenpoistoon ja siltä suojautumiseen erilaisista rakenteista. Kaikki tuotteemme ovat A-Kumppanien ammattikäytössä testaamia. Palvelemme asiakasta sekä oikean aineen valinnassa että sen käytössä. Meiltä saat pintojen käsittelyn myös palveluna. A-tuoteperheestä olemme lanseeranneet 3 tuotetta myös englanninkielellä ja kiinnostusta sekä tiedusteluita on tullutkin ulkomaita myöten.

  • Aineet kosteuden ja homeen torjuntaan
  • Omat testatut tuotemerkit!
  • Pölynhallintaan: alipaineistajat, ilmapuhdistajat
  • hajunpoisto

Antibakteeriset tilat esim. neuvotteluihin

Olemme yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa suunnitelleet valmiin konseptin yrityksesi hyvinvoinnin tukemiseksi. Ikkunat toimivat näköesteinä, vain napin painalluksella. Tilojen sisäilma ja kaikki pinnat on helppo muuttaa antibakteerisiksi. 
Sovi tapaaminen tiimiimme kanssa, niin katsomme teille sopivan vaihtoehdon.

A-Tuotteet ja laitteet Oy, y-tunnus: 2305453-8. Saat palvelut A-Kumppanit Oy:n kautta, ota yhteys myyntiimme!     

  

Sivustomme käyttää evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. HyväksynTietosuojalausekeX