Yritys

Yritys

Kaiken tekemisemme lähtökohtana on ammattitaito, sekä ymmärrys luotettavuuden ja joustavuuden merkityksestä kiinteistöjen kunnossapidon arjessa.

Suomessa on kansainvälisiä, suuria yrityksiä tuottamassa monipuolisia kunnossapitopalveluita sekä paljon pieniä, yksittäisiin alan palveluihin keskittyneitä yrityksiä. Asiakkaan kannalta on ehdottomasti järkevintä ja hallituinta pystyä tilaamaan kiinteistöjen kunnossapidon kokonaisuus ja tuotteet yhdestä paikasta, tähän perustuu A-Kumppaneiden liiketoiminta.

A-Kumppaneilla on ainutlaatuisen laaja palvelukokonaisuus kiinteistöjen kunnossapidossa. Kiinteistöjen toimivuuteen, terveellisyyteen ja turvallisuuteen liittyy lukuisia eri toimenpiteitä homeongelmien ja kosteusvaurioiden korjaamisesta saneerauksiin, jne. Lisäksi vahinkojen ennalta ehkäisemisessä ja korjaamisessa käytetään asiantuntemusta ja vastuullisuutta vaativia aineita ja laitteita.

ARVOT

TEHOKKUUS (Kustannus ja aika): Toimintaprosessit integroidaan niin, että vahinkojen torjunta, jälkiselvittely ja korjaus suoritetaan kustannustehokkaasti ja kunnostuksen aika minimoidaan mahdollisimman lyhyeksi. Työssä käytetään alan uusimpia menetelmiä ja työkaluja sekä raportointi asiakkaille on ajantasaista.

LAATU (Ammattitaito): Työn kulku ja lopputulos on niin hyvää, ettei negatiivisia asiakaspalautteita synny. Lisäksi raportointi on selkeää ja yhdenmukaista.

JOUSTAVUUS (Luotettavuus): Työvaiheet alusta loppuun muodostetaan siten, ettei keskeytyksiä synny. Lisäksi työhön tuodaan alan uusia menetelmiä tehostamaan toimintaan

YMPÄRISTÖ (Ympäristöarvot): Työssä käytetään mahdollisimman vähän ympäristöä rasittavia aineita ja menetelmiä sekä seurataan jatkuvasti maanlaajuisesti alan kehitystä ympäristönäkökulmasta.


 

Matkamme tähän päivään

15.7.2022
A-Kumppanit Oy on ostanut Novorite Laboratorie Oy:ltä Novitrol tavaramerkin. Näin varmistamme, että Suomessa patentoitu tuote säilyy myynnissä. A-Kumppanit on käyttänyt tuotetta jo 15 vuoden ajan eli meillä on hyviä kokemuksia aineesta.

2020-
Alkuvuodesta 2020 Jukka Haapaharju päättää aloittaa sukupolvenvaihdoksen jolle asettaa viiden vuoden siirtymäajan. Syyskuussa Mari Haapaharju palaa takaisin A-Kumppanit Oy:n palvelukseen. Osakeomistukset Jukka Haapaharju 90% ja Mari Haapaharju 10%.

1.6.2017
A-Kumppanit muuttaa takaisin ”synnyinsijoilleen” Vantaan Koivuhakaan uusittuihin toimitiloihin. Tiloihin on suunniteltu myös elämyksellinen monitoimitila, johon on mahdollista päästä tutustumaan.

1.4.2015
A-Kunnostus- ja kuivauspalvelut Oy, A-Saneerausrakentajat Oy ja A-Sähköpalvelut Oy fuusioidaan emoyhtiö A-Kunnostus- ja kuivauspalvelut Oy:öön. Emoyhtiön nimeksi tulee tässä yhteydessä A-Kumppanit Oy. A-Tuotteet ja laitteet Oy jatkaa omana yrityksenään, osana palvelukokonaisuutta.

A-Kumppanit Oy jatkaa jälkivahinkojen kartoitusta, kuivausta ja kunnostusta, saneeraus- ja tilamuutostöitä sekä sähkötöitä entistä yhtenäisempänä liiketoimintana. Fuusio ei vaikuta yhtiön toimintaan tai työpaikkoihin.

Muutoksen taustalla on halu palvella asiakkaita tehokkaammin, selkeyttää asiakaspalvelua ja toimia A-Kumppanit konseptin mukaisesti. Yritykset ovat toimineet jo pitkään yhteisen toimintamallin, myynnin ja markkinoinnin mukaisesti.

2011-31.3.2015
Liiketoiminnan kehittäminen kumppanuusmallisena jatkuu. Tehdään ensimmäinen markkinatutkimusmatka Venäjälle. Perustetaan A-Sähköpalvelut Oy. A-Kumppanit-brändi lanseerataan ja aloitetaan brändin mukainen systemaattinen markkinointi ja viestintä.

A-Kumppaniyrityksinä ovat A-Kunnostus- ja kuivauspalvelut Oy, A-Saneerausrakentajat Oy, A-Sähköpalvelut Oy ja A-Tuotteet ja laitteet Oy. Muutetaan uusiin toimitiloihin Vantaalla. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa päätetään osallistua Kiinteistö 2013 –messuille. Markkinointi Venäjälle alkaa. Henkilökunnan määrä on kasvanut jo 50:een. Syksyllä 2014 päätetään aloittaa ns. toiminnallisten yritysten fuusio. 

2007–2010
A-Kunnostus- ja kuivauspalvelut Oy perustetaan. Kunnostustoimintaa tehostetaan ja korjausrakentamisesta sekä remontoinnista muodostuu pian yli puolet liikevaihdosta. Ostetaan rakennusliike Pentti Jaakkola Oy, jonka toiminta integroidaan mukaan kokonaisuuteen. Kunnossapito-palveluiden myynti kiihtyy ja liikevaihto kasvaa yli 30 %. Henkilökunnan määrä kasvaa 30:een.

Lyödään kaikki ennätykset liikevaihdossa, Jukka Haapaharjusta tulee 100% osakkeenomistaja. A-Kumppanuus –mallin kehittäminen alkaa. Pentti Jaakkola Oy:n nimi muutetaan A-Saneerausrakentajat Oy:ksi. A-Tuotteet ja laitteet Oy:n nettikauppa Raksapuoti.fi rekisteröidään aputoiminimenä A-Tuotteet ja laitteet Oy:lle.