Muut palvelut

Muut palvelut

Kiinteistöjen toimivuuteen, terveellisyyteen ja turvallisuuteen liittyy lukuisia eri toimenpiteitä homeongelmien ja kosteusvaurioiden korjaamisesta saneerauksiin, antibakteerisiin tiloihin sekä sisäilman seurantaan.

Sisäilmakartoitus 

Sisäilmapalvelu on asiantuntijatiimimme tuottama sisäilmatiedon analysointipalvelu.
Mittaamme ilmasta lämpötilan, pienhiukkaset ja kosteuden. Saatte meiltä selkokielisen raportin ja suositellut jatkotoimenpiteet.
Jatkotoimenpiteet hoidamme ensi vaiheessa ilmaa kierrättävillä laitteilla (ja valoilla), jotka tuhoavat bakteereita, viruksia ja homeitiöitä.
Valitsemme aina parhaat menetelmät jokaiselle kohteelle. Erittäin tärkeää on myös selvittää ongelman lähde ja tarjoamme laadukasta remontointipalvelua, jolloin ei tarvitse huolehtia kiinteistön kunnosta.
Mittausjärjestelmämme voidaan ottaa käyttöön myös remontin jälkeiseen valvontaan.
Tilaa ilmaisinjärjestelmä valvomaan kiinteistöäsi, ota yhteyttä myynti@akumppanit.fi

Meiltä kartoitukset ja raportit
•    Sisäilmakartoitukset
•    Mikrobianalyysitulosten raportointi (Mikrobiologiset näytteet materiaaleista ja sisäilmasta)
•    Vesivahinkokartoitukset
•    Kosteuskartoitukset
•    Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset
•    Lämpökuvaukset
Kaikista kartoituksista toimitamme selkeän raportin suositusten kanssa, ja jatkotoimet voit myös tilata helposti meiltä. 

Lue lisää bogistamme.

Antibakteeriset monitoimitilat 

A-Kumppanit hoitaa kattavasti tilojesi sisäilmaongelmat.
Ongelmien ilmaantuessa teemme kosteuskartoituksen, purkutyöt ja kunnostuspalvelut, desinfioinnin ja homeenpoiston sekä sisäilmatutkimukset.
Ongelmien korjaannuttua tilojen sisäilma ja pinnat on helppo muuttaa antibakteerisiksi.
Teemme yhteistyötä Genanon kanssa, Genano on Suomalainen yritys, jonka patentoitu sähköinen ilmansuodatusteknologia poistaa sisäilmasta jopa nanokokoiset hiukkaset, kuten homeitiöt, siitepölyn, virukset ja bakteerit.

Yksityisyyteen ikkunakalvot

Meiltä ikkunakalvot yksityisyyden varmistamiseksi. Ikkunat toimivat näköesteinä sekä normaaleina ikkunapintoina, vain napin painalluksella. Kalvo saadaan myös antibakteerisella pinnalla. Helppo ja nopea asentaa.
Neuvotteluhuoneen ikkuna nakoesteeksi