A-tuotteemme

A-tuotteemme

Meiltä saat laitteet ja palvelut, sekä aineet homeenpoistoon ja suojaukseen kosteudelta, homeilta ja viruksilta.
Kaikki tuotteemme ovat A-Kumppanien ammattikäytössä testaamia.


Novitrol® 483

A-Kumppanit on käyttänyt Novitrol-tuotetta jo 15 vuoden ajan ja meillä on hyviä kokemuksia aineesta, siksi halusimme varmistaa että Suomessa patentoitu tuote säilyy myynnissä, ja ostimme Novorite Laboratorie Oy:ltä Novitrol tavaramerkin.

Novitrol® 483 on kotimainen käyttövalmis vesiliukoinen homeenestoliuos, joka antaa imukykyisille materiaaleille myös pitkäaikaisen suojan.
Novitrol® 483 soveltuu puu- ja mineraalipohjaisten materiaalien sekä rakenteiden käsittelyyn. Käytetään rakennusmateriaalien ja rakenteiden homesuojaukseen sekä pintojen puhdistamiseen. Soveltuu esimerkiksi homeisten pintojen samanaikaiseen puhdistukseen ja suojaamiseen pesemällä tai pyyhkimällä valmiin pesuaineliuoksen tapaan. Likaantunut liuos poistetaan, mutta käsiteltyjä pintoja ei huuhdella vedellä. Pinnat voidaan maalata käsittelyn jälkeen.

Novitrol® 483 tehoaa bakteereihin, hiivoihin, homeisiin ja leviin.
Katso käyttöturvallisuustiedote, tuoteseloste ja käyttöohje.
Lisätietoa Novitrolista löydät blogistamme.

Novitrol jälleenmyyjiä:
Allergia ja -Sisäilma-apu Oy
ASTQ Supply House Oy
DomusClassica
Hämeen Pesuaine
Promart Oy
Rakentajan Pysäkki
RTV-Yhtymä Oy
Suomen Luonnonmaalit Oy
Venemaalit Oy
sekä mm. K-Rauta Lohja ja K- Rauta Masa, tarkasta tuotteen saatavuus lähimmältä K-Rautakauppiaaltasi.

Tuotteet ja palvelut A-Kumppaneilta

A-tuoteperheestämme löydät tehokkaat ja ympäristöystävälliset pesuaineet desinfiointiin, homeenpoistoon ja siltä suojautumiseen erilaisista rakenteista. Kaikki tuotteemme ovat A-Kumppanien ammattikäytössä testaamia. Palvelemme asiakasta sekä oikean aineen valinnassa että sen käytössä. Meiltä saat käsittelyt myös palveluna.

  • Aineet kosteuden ja homeen torjuntaan
  • Aineet kiinteistöjen suojaukseen kosteudelta ja homeelta
  • Omat testatut tuotemerkit!
  • Pölynhallintaan alipaineistajat ja ilmapuhdistajat
  • Hajunpoisto

A-tuotteitamme ovat

  • A-Desi on myrkytön ja hajuton käyttövalmis desinfiointiliuos viruksia, bakteereja, homeita ja hiivoja vastaan. A-Desi toimii desinfioivana ja virusta tappavana nestesaippuaana. Ihon pintaan jää tehoainetta, joten käytöstä on pitempi aikaista suojaa. Pintojen pyyhinnästä jää tehoainetta pinnoille, jossa se toimii virusta tappavana. Sopii käytettäväksi iholla sekä sisätiloissa muovi-, maali- ja puupinnoilla niin kotitalous- kuin ammattikäytössäkin. A-Desin tehoaine tehoaa myös koronaviruksiin.
  • A-Julkisivu suojaa tiili- ja betoniseinän kastumiselta muuttamalla pinnan vettä hylkiväksi. Käsittely estää veden imeytymisen tiileen ja saumausaineeseen. 
  • A-Sauma muuttaa vettä läpäisevän saumausaineen vettä läpäisemättömäksi. Se estää veden imeytymisen materiaaliin, mutta päästää aiemmin sauman ja laatan alle päässeen veden haihtumaan.
  • A-Katko estää kapillaarisen veden imeytymisen huokoiseen kiviainesrakenteeseen, mutta ei heikennä sen vesihöyryn läpäisyä.

Antibakteeriset tilat esim. neuvotteluihin

Olemme yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa suunnitelleet valmiin konseptin yrityksesi hyvinvoinnin tukemiseksi. Ikkunat toimivat näköesteinä, vain napin painalluksella. Tilojen sisäilma ja kaikki pinnat on helppo muuttaa antibakteerisiksi. Kts. lisätietoja täältä.
Sovi tapaaminen tiimiimme kanssa, niin katsomme teille sopivan vaihtoehdon.